FHB Bank Főoldal

Egyszerűen lízing, nem hitel!

Nyomtatási nézet Elküldöm e-mailben

Vásárlás

Álmai otthonát megszerezheti egyszerűen és gyorsan.

Nem kell mást tennie, mint kiválasztania az ingatlant, a többit bízza ránk. Kiemelten jó jövedelmi helyzetű Ügyfeleinknek, akik jó minőségű ingatlant választanak ki, a hitelbiztosítéki érték arányában 100%-ot is képesek vagyunk megfinanszírozni.

Zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik használt ingatlanok megvásárlása alacsony önerővel induló költségek nélkül. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 85%-a, EUR alapon az ingatlan piaci értékének 55%-a. Maximális futamidő 30 év.

Új építésű lakások megvásárlásához Nyílt végű pénzügyi lízing termékeink nyújtják a legmegfelelőbb alternatívát, ahol a finanszírozott összegre jutó ÁFA részt lehetőség van a futamidő során kamatmentes finanszírozással kifizetni.

A vásárlás részletes kondícióit hirdetményünkben itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről, illetve a jövedelemarányos törlesztő részlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Egyedi elbírálás alapján elérhető kamatkedvezmények

Feltételek

Kamatkedvezmény mértéke

Kiemelt /szűkített kiemelt/ feltételesen kiemelt településen fekvő ingatlanfedezet (lízingtárgy)

0,30%

Legalább nettó 10 millió forint finanszírozott összeg

0,30%

Használt lakóingatlan lízingtárgynál a szerződéskötési díj készpénzes megfizetése, vagy megfinanszírozása

0,30%*

 

Biztosítás

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított az FHB Ingatlanlízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a FHB Ingatlanlízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.

Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.

Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 3,83%-18,47%
  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 3,26%-14,76%

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.

Számolja ki közjegyzői költségeit egyszerűen itt.

Egyéb finanszírozási lehetőségek is érdeklik? Hitelcélja megvalósításának érdekében ismerje meg az FHB Bank jelzáloghitel ajánlatait is!

*A megjelölt kedvezmény csak 120 hónapos futamidő felett, valamint a felajánlott fedezetek piaci értékére vetített 60%-ot meghaladó finanszírozási hányad fölött vehető igénybe!

Felügyeleti tájékoztató - Elszámolási és forintosítási tudnivalók

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Termelőeszköz Líznig

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek

 
 
Cikk elküldése e-mailben
Ajánlott cikk:
Címzett(ek) *

A cél email címe

Az Ön neve: *

Az ajánló neve

Az Ön e-mail címe: *

Az ajánló email címe

Megjegyzés:

Az ajánlás szövege

Ajánlja cikkünket ismerősének, vagy küldje el önmagának!